Alte stiri

Alissa White-Gluz (ARCH ENEMY) , un proiect solo

Toata lumea o recunoaste pe Alissa White-Gluz  ca fiind solistul inconfundabil al trupei ARCH ENEMY. Pana acum a cantat cu multe trupe si a reusit sa isi impuna stilul  propriu in timpul inregistrarilor, in timpul turneelor, in modul in care compune muzica, si s-a impus ca o personaliate in lumea muzicii si a death metalului in particular. Dar a venit momentul ca publicul sa descopere adevarata plaja muzicala a acestei soliste. Alissa s-a decis sa faca si alt ceva, intr-un proiect solo.

Proiectul sau solo se va numi pur si simplu, ALISSA si incepe sa se contureze un album intr-un stil nou, dupa semnarea cu Napalm Records.

alissathomasnapalm_638Alissa White-Gluz si Thomas Caser (Napalm Records CEO)

De la inceput a vrut sa se faca o distictie intre solista trupei ARCH ENEMY si proiectul solo. Numele White-Gluz va ramane doar pentru ARCH ENEMY. ALISSA este alta fata a talentului sau, cu un nou set de reguli si limite musicale.

Ce reprezinta ALISSA?

“Sunt fericita sa anunt ca in present compun si construiesc primul proiect solo, denumit ALISSA, in care se vor vedea noi valente musicale, fara restrictii si fara presiunea conformarii cu un anumit stil. De asemenea voi tine cont de ceea ce vor fanii.  Nu voi ignora cerintele de a canta curat! “

“Foarte multi artisti respectati m-au invitat sa cant alaturi de ei in decursul anilor. A venit timpul sa ii aduc in universul meu.”

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.