Alte stiri

70000 de tone de metal, o croaziera de vis

Si anul acesta se peaca in cea mai mare croaziera in care se va canta numai metal! Organizatorii au anuntat 60 de trupe in 5 zile, 4 nopti o atmosfera de vis, 60 de super trupe, paradisul iubitorilor muzicii adevarate!

Toti pasagerii vor avea statut VIP, nu exista locuri rezervate si poate cel mai important lucru, barurile nu se inchid niciodata!

STAMP_WEBSITE-2017

In aceasta aventura unica, pasagerii vor fi fata in fata cu idolii lor, toti avand garantat backstage pass.

Plecarea in croaziera se va face din portul Everglades (Florida). Concertele vor incepe seara si vor tine pana noaptea tarziu.

In ziua a doaua, in timp ce se merge spre Jamaica, concertele vor fi toata ziua si toata noapte, pe 4 sscene diferite. Asa cum am spus si anterior, barurile nu s einchid niciodata! Se poate sta de vorba cu trupa preferata, intr-o atmosfera prietenoasa, fara egal.

ship_large

In ziua a treia se ajunge in portul Labadee, Haiti, unde se sta toata ziua. Se poate face o excursie asistata de un ghid iar seara incepe din nou nebunia pe vas.

newstage

In ziua a patra din nou nenumarate concerte, sesiuni oficiale de autografe si multe alte distractii, cea mai tare fiind concursul de sarituri in piscina, pe burta, jurizat de unul din artisti. Urmeaza KARAOKE pana la rasaritul soarelui. O atmosfera  si o experienta unica in viata!

bellyflop_large

In ziua a cincea se revine in Florida. Din nefericire, toate lucrurile frumoase au un sfarsit. Probabil ca dupa aceasta vacanta, toti pasageriivor avea nevoie de o alta vacanta, de data aceasta pentru odihna.

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.