News

Alekto este ultima trupa care sa alatura concertului Bucovina

Cea mai indragita trupa de metal din Romania, Bucovina, revine pe scena Arenelor Romane din Bucuresti pe 9 decembrie in cadrul unui concert care a devenit deja traditie.

Dupa ce am anuntat pana acum ca E-an-na si Stonelight vor urca pe scena arenelor, astazi a venit randul celor de la Alekto sa fie confirmati pentru concertul de pe 9 decembrie.

Alekto este o formatie de Death/Groove Metal din Sao Paulo, Brazilia. Au un album la activ, lansat anul acesta, intitulat ‘The Unpleasant Reality’.

Doi dintre membrii Alekto sunt si membrii ai formatiei Krow, care nu este straina melagurilor romanesti.

In momentul de fata Alekto inseamna:
Caue de Marinis – bass
Jhoka Ribeiro – tobe
Mosca – Chitara
Will – voce

Pentru concertul Bucovina, E-an-na, Alekto si Stonelight Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele costa 50 de lei, urmand ca pretul acestora sa fie 55 de lei. La intrare, daca vor mai ramane, biletele vor costa 60 de lei!

De asemenea, pentru acest eveniment, gasiti in vanzare si “Bucovina Fanpack” la pretul de 35 de lei, supliment valabil doar cu bilet deja cumparat, limitat la 200 de bucati care include.

  • afis color (cu autograf)
  •  bratara textila cu logo
  • acces in locatie cu 30 de minute inaintea celorlalti fani
  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)