Alte stiri

ALTERNOSFERA concert in 14 septembrie la Hard Rock Cafe

ALTERNOSFERA aterizeaza in premiera la Hard Rock Cafe miercuri pe 14 septembrie la ora 21:30 pentru un show cu totul si cu totul special unde nu vom avea mese in fata scenei pentru o atmosfera perfecta. Biletele sunt deja in vanzare in format electronic pe iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet.ro/retea aici: www.iabilet.ro/bilete-alternosfera-aterizeaza-pe-14-septembrie-la-hard-rock-cafe-din-bucuresti-25969/

Alternosfera este o formaţie de rock alternativ, înfiinţată în decembrie 1998 la Chişinău. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând cinci albume şi un EP.

În luna octombrie a anului trecut, Alternosfera a lansat albumul “Haosoleum”, ultima parte a tripticului “Epizodia”, printr-un concert inedit la Arenele Romane din Bucureşti. De asemenea, trupa a primit, pentru al treilea an consecutiv, titlul “Best Romanian Alternative Rock Band 2015”, în urma unui concurs anual organizat de Metalhead.ro. De asemenea, în cadrul aceluiași concurs, “Haosoleum” a fost desemnat “Best Romanian Alternative Album 2015”.

Biletele pentru showul ALTERNOSFERA se găsesc în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

În presale, biletele au următoarele preţuri:

– 50 de lei fara loc in fața scenei pe ringul de dans
– 80 de lei, cu loc la masă, în sală (doar 250 de bilete)

Biletele isi pastreaza preturile si in ziua concertului, la intrare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM si METALHEAD

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.