concerte viitoare

An Theos lanseaza videoclipul ‘Vuiet de Jale’ azi, 27 Aprilie, in club Fabrica

La 6 luni dupa aparitia celui de-al 2-lea album al trupei, An Theos lanseaza noul videoclip al piesei ‘Vuiet de Jale’, pe 27 aprilie, in Club Fabrica. Alaturi de ei vor urca pe scena cei de la Era Divina, pentru prima data in Bucuresti, Etheric si Vathos.

Bilete se gasesc la intrare in seara evenimentului la pretul de 25 Lei

AN THEOS este o trupa de epic-folk metal fondata in 2010. Piesele sunt in limba romana si sunt bazate pe traditiile autentice din istoria Romaniei. Opt membri alcatuiesc trupa: voce masculina si feminina, vioara, clape, 2 chitari, chitara bass, tobe. Playlistul dintr-o varietate de piese metal, majoritatea regasindu-se pe cele doua LP-uri lansate de aceasta: ‘Semintia Daca’ (2016) si ‘Spre Cer’ (2017).

Pana in prezent, trupa a acumulat o experienta vasta, nu doar in arta de a canta live, ci si in organizarea unui spectacol deosebit. Avand mai mult de 100 de concerte sustinute, An Theos este pregatita sa prezinte un show complet: atat energic muzical, cat si spectaculos.

ERA DIVINA este o trupa de symphonic metal ce reuseste sa integreze intr-un mod armonios elemente de folclor autentic, progressive, folk si heavy metal in creatia artistica.

Debutul concertistic al formatiei a avut loc in martie 2013 in Suceava, alaturi de o alta trupa din Radauti, Elvira. intre 2013 si 2015 formatia a sustinut concerte in Suceava, si la Bacau in deschiderea altor trupe mai cunoscute, precum Era Decay sau GOD, dar si in cadrul concursurilor nationale de interpretare muzicala ‘Muzritm’ de la Vatra Dornei, ‘Bandabeat’ din Iasi si semifinala pe Moldova a concursului Wacken Metal Battle Romania, editia 2014.

ETHERIC este o trupa care s-a format in vara lui 2016 si care abordeaza ca stil, melodic metal cu influente de progressive metal. Componenta trupei Etheric este urmatoarea :

Corina – Lead vocals (ex-InBound, ex-Abigail);

Marian Alecu – Guitars;

Adrian serb – Bass (ex-Rising Feud);

Ana Pantilie – Keyboards (ex- Lirika);

Victor Vrabete – Drums (actual Secret Society);

Primul single, ‘Losing Control’, a aparut pe data de 19 Septembrie 2016 si a fost lansat pe canalul de youtube al trupei si pe pagina de Facebook. Primele concerte au avut loc in toamna anului 2016. in 2017 Etheric a avut mai multe concerte, alaturi de trupe ca Dirty Shirt, Bucovina, Aeon Blank, Alpha Q dar si legendele rock-ului romanesc, Iris.

VATHOS:

‘Suntem o trupa de post black metal din Bucuresti, care a fost fondata in anul 2017, avand la baza mai multe influente, subgenuri, atmosferic, melodic death, etc. Vathos a luat fiinta in mainile lui Ducu, Clau Negrila, Alexandru Gainusa si Gigi. Clau Negrila a fost nevoita sa plece din motive personale – din fericire am intalnit-o pe Dany Ice cu atitudinea ei dinamica si sunetul basului dur, si nu in ultimul rand, Radu Alexandru, sa proiecteze vocea in moduri prin care ne reflecta gandurile si ideile. Impreuna, vom aduce un sound proaspat scenei de post black metal, adaugand perspectiva noastra. Suntem unitate, sens, suntem Vathos.’

  • Continut
5
Taguri

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.