Alte stiri

Angus Young vorbeste despre viitorul incert al trupei AC/DC

AC/DC s-a bucurat de o  cariera legendara, dar turneul de promovare a albumului Rock or Bust a oferit multe provocari trupei. Chiataristul Malcom Young a parasit trupa inainte de inceperea inregistrarilor, din cauza problemelor grave de sanatate, Brian Johnson a fost nevoit sa renunte, dupa medicii  l-au avertizat de pierderea permanenta a auzului, daca mai continua turneul, basistul Cliff Williams a anuntat recent intentia de a se retrage din trupa. Intr-un interviu acordat revistei Rolling Stones, chitaristul Angus Young a raspuns unor intrebari legate de problemele avute cu membrii trupei si cu viitorul AC /DC.
“In acest moment nu stiu ce se va intampla. Suntem hotarati sa termiunam turneul. Cine stie ce va fi dupa aceea? Este bine sa duci la bun sfarsit tot ce ti-ai propus, iar la final sa spui am facut tot ce mi-am propus.”
Young a explicat ca Williams l-a anuntat la inceputul turneului ca acesta va fi ultimul, inainte de a parasi trupa. Brian Johnson era tot timpul monitorizat si tratat de catre medici. In cele din urma a fost nevoit sa renunte la turneu. Asa ca nu se stie ce se va intampla cu trupa in viitor.
Intrebat despre problemele de sanatate ale fratelui sau Malcom, Angus a dezvaluit ca este greu sa comunice cu el. “Incerc sa ii transmit ca sunt multi prieteni care ii simt lipsa.”
Intrebat despre colaborarea cu Axl Rose, Angus a spus ca acesta s-a oferit voluntar, era convins ca trebuie sa terminam turneul. A venit la o repetitie si a fost foarte bine. Angus a comparat stilul lui Axl ca fiind apropiat cu cel al lui Bon Scott.
angus_axl
“Este apropiat de stilul lui Bon, Insa Axl poate acoperii un registru mai larg al vocii. Acum il auzi cantand precum Bon, urmand ca urmatoarea piesa sa fie intr-un registru mai sus, precum Brian.”

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.