Alte stiri

ANTRAX a lansat un single pe vinil pentru piesa Monster At The End

ANTRAX a lansat un single pe vinil pentru piesa Monster At The End, de pe ultimul disc „For All Kings“, ce are ca suport piesa Vice Of The People, piesa adaugata ca bonus pe editia japoneza a discului.   Single-ul este disponibil pentru comanda la Nuclear Blast.

Partea lirica a piesei, “Your golden halo is burned and melted. Crown the monster at the end“, desi nu asta a fost intentia, suna parca ar fi un protest impotriva starii actuale a societatii americane, o natiune care poate considera o persoana precum Donald Trump, un candidat la presedintia SUA. Tobarul Charlie Benante, a discutat recent cu Metalholic despre politica „E un curent periculos in tara si imi este aproape frica sa vorbesc despre acest subuiect, din causza divizarii de idei. „Nu stiu ce se va intampla….Nu stiu cum va fi privita la nivel mondial eventuala presedentie a lu Donald Trump”.

ANTRAX isi va uni fortele cu SLAYER si DEATH ANGEL in toamna pentru un turneu in America de Nord, pe durata a sapte saptamani, incepand cu 9 septembrie.

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.