Alte stiri

Between Colors: Lansarea albumului “The M.A.D.”

Sambata, pe 19 noiembrie, Between Colors va invita la lansarea primului album, “M.A.D.” – un concert cu totul special, intitulat “The M.A.D. Show”, in Club Quantic din Bucuresti.

Intrarea va fi LIBERA!

Trupa pregateste un show unic, de 2 ore, ce va include invitati, proiectii, scenografie si multe alte surprize. Printre invitati se numara trupele Recursive Delusion si Fallen.

Between Colors sunt:
* Cristina – Voce/Versuri/Regie
* Dan – Chitara/Productie audio
* Rach – Chitara-bas/Productie vizuala
* Mihai – Tobe

Recursive Delusion

Recursive Delusion este o trupa de Experimental Metal, formata in anul 2015 de catre chitaristii Radu Bogza/Erich Reinholtz si tobosarul Ducu Nastea. Trupa a concertat in diverse cluburi din mai multe orase precum si la cateva fest-uri din tara, precum Rock ‘n’ Iasi si Barock Fest, unde au impartit scena cu nume ca Luna Amara, Implant pentru Refuz, Truda si Necrovile.

Recursive Delusion sunt:
* Gabriel Dobre – Vocals
* Livia “Shino” Balanoiu – Keyboards/Vocals
* Erich Reinholtz – Lead Guitar
* Radu Bogza – Rhythm Guitar
* Vlad “Ducu” Nastea – Drums
* Alex Ionita – Bass Guitar

Fallen

Fallen este o trupă de heavy metal modern din București ce a fost fondată în iarna anului 2012 la inițiativa lui Matei (chitară ritm), care i-a adus laolalta pe toți membrii formației dupa ce, împreună cu Gabi (bas) și Soso (voce) au definitivat instrumentalul, respectiv versurile primei piese a trupei, anume “Trapped”, total random, la prima repetiție. După aceasta au urmat alte piese cel puțin, dacă nu chiar și mai epice, ce au fost extrem de ascultate de membrii formației în sala de repetiții (am ajuns la concluzia că nouă ne plac, lol). La începutul lunii Aprilie 2015, Fallen a intrat în studioul Trooper pentru a înregistra un demo de 3 piese, alături de Aurelian “Balaurul” Dincă,iar în luna Mai, Fallen a câștigat premiul I al concursului “Cea mai populara trupa rock” organizat în cadrul T-Festival.”

Fallen este:
* Soso – voce
* Marian – chitara
* Matt – chitara
* Gabi – bas
* Alex – tobe

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.