Noi aparitii

Bitterfeldt au lansat albumul Götzen.Dämmerung

Daca cineva s-a intrebat ce s-a intamplat cu trupa EverEve dupa albumul Tried & Failed, realizat in 2005, avem un raspuns partial. Micha, creierul trupei, impreuna cu amicul sau Sascha ( G.A.U.) au pus bazele, in anul 2012, trupei Bitterfeldt.  Ajutati de muzicieni extraordinari ca Matze (Ex-CREMATORY, chitara ), Oliver (EVEREVE, bas) and Christian Bass (HEAVEN SHALL BURN, tobe), au reusit sa lanseze albumul Götzen.Dämmerung, un album apocaliptic, intunecat, facut sa-ti hraneasca proprii demoni.

Götzen.Dämmerung reprezinta o oda adusa sfarsitului, o exprimare artistica a intunericului ce macina sufletul, un stil ce nu are de aface cu ceea ce au facut pana acum cei doi artisti. Albumul este unul cu o incarcatura speciala, ce creeaza o senzatie de claustrofobie, cu tenta cinematica, unde nu exista nicio raza de lumina, chiar daca compozitiile sunt puternic incarrcate emotional.

Acesta stare de apasare cumplita, reprezinta o parte esentiala a conceptiei albumului, atat din punct de vedere muzical cat si textual si este slefuita pe alaturi prin diferite citate din Nietzsche, recitate de Giorgios Tzitzikos.

Taguri

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.