Noi aparitii

Bitterfeldt au lansat albumul Götzen.Dämmerung

Daca cineva s-a intrebat ce s-a intamplat cu trupa EverEve dupa albumul Tried & Failed, realizat in 2005, avem un raspuns partial. Micha, creierul trupei, impreuna cu amicul sau Sascha ( G.A.U.) au pus bazele, in anul 2012, trupei Bitterfeldt.  Ajutati de muzicieni extraordinari ca Matze (Ex-CREMATORY, chitara ), Oliver (EVEREVE, bas) and Christian Bass (HEAVEN SHALL BURN, tobe), au reusit sa lanseze albumul Götzen.Dämmerung, un album apocaliptic, intunecat, facut sa-ti hraneasca proprii demoni.

Götzen.Dämmerung reprezinta o oda adusa sfarsitului, o exprimare artistica a intunericului ce macina sufletul, un stil ce nu are de aface cu ceea ce au facut pana acum cei doi artisti. Albumul este unul cu o incarcatura speciala, ce creeaza o senzatie de claustrofobie, cu tenta cinematica, unde nu exista nicio raza de lumina, chiar daca compozitiile sunt puternic incarrcate emotional.

Acesta stare de apasare cumplita, reprezinta o parte esentiala a conceptiei albumului, atat din punct de vedere muzical cat si textual si este slefuita pe alaturi prin diferite citate din Nietzsche, recitate de Giorgios Tzitzikos.

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
Taguri

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.