Alte stiri

“Blackhearts”, un documentar eveniment

Pe 11 aprilie se va lansa documentarul “Blackhearts”, dedicat muzicii black metal. “Blackhearts” este un documentar ce descrie povestea a trei fani ai genului blak metal.

Documentarul prezinta povestea lui Sina din Iran, Hector din Columbia si Kaiadas din Grecia, in drumul lor spre “Mecca” black -metalului , Norvegia. Ce ii indeamna pe acesti fani sa isi riste viata sau sa fie aruncati in puscarie pentru un vis?

Sina este singurul artist black-metal din Iran, viata lui fiind pusa serios in pericol daca alege sa isi urmeaze visul si sa calatoareasca spre Norvegia. Hector  organizeaza un ritual satanic in scopul de a-si vinde sufletul diavolului, pentru a -l ajuta sa obtina viza de calatorie. Kaiadas reprezinta o aripa de extrema dreapta din Parlamentul Elen si solistul unei trupe e black-metal. A executat o pedeapsa de 20 de ani de puscarie, dupa ce a fost arestat pentru asociere la  un grup de crima organizata.

“Blackhearts” a obtinut premiul “Best International Documentary” la Sound On Screen Film Festival 2016 si a primit multe aprecieri pentru modul original de a prezenta subiectul. Documentarul este o versiune nefiltrata din spatele imaginatiei si mitului din spatele genului. Documentarul prezinta intr-un mod original pana unde sunt dispusi sa mearga oamenii pentru atingerea unui tel.

Filmul a fost premiat cu mentiunea de onoare la Festivalul Nordic/Docs 2016 in Fredrikstad, Norvegia si a primit aprecieri bune dupa difuzarea in cadrul a mai multor festivaluri, dintre care amintim doar cateva : IFFR – International Film Festival Rotterdam, Nordisk Panorama, Buffalo International Film Festival, Kosmorama International Film Festival, CIMMfest si Buenos Aires Rojo Sangre.

Materiale bonus pe DVD:

* “White Metal Ministry”, a short documentary on Christian black metal (17 minute)
* Colombian Satanic Ritual (extended scene) (26 minutes)
– “He Fought With A Bear And Lost”, interview with Nocturno Culto of DARKTHRONE (9 minute)
* “It’s About Looking Good On Stage”, an interview with Obsidian C of KEEP OF KALESSIN (7 minute)
* Music Video: FROM THE VASTLAND – “Blackhearts” (6 minute)
* Music Video: KHONSU – “Visions Of Nehaya” (3 minutes).

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
Taguri