Alte stiri

Bucovina canta pe 17 decembrie la Arenele Romane din Bucuresti

Pe 17 decembrie, METALHEAD si Tara de Sus va invita la deja clasicul concert de sarbatori cu cea mai cea mai trupa romaneasca de metal, Bucovina. Pretul biletelor este de 45 de Lei si pot fi cumparate de aici:www.iabilet.ro/bilete-bucovina-canta-pe-17-decembrie-la-arenele-romane-din-bucuresti-25883/ si in reteaua iabilet.ro/retea . In ziua concertului, la intrare, biletele vor costa 50 de Lei.

Bucovina vor sustine pe 17 decembrie, pe scena Arenelor Romane din Bucuresti, traditionalul concert de sarbatori, iar anul acesta vor avea o serie de invitati speciali care asteapta cu nerabdare sa va cante si sa va incante! Bucium, Tiarra si Untold Faith completeaza lineupul unui show de zile mari!

PROGRAM
19:00 – Open Doors
19:30 – 20:00 – Untold Faith
20:20 – 21:05 – Tiarra
21:25 – 22:10 – Bucium
22:30 – 00:00 – Bucovina

Bucium este o trupa romaneasca de folk, rock, ambiental, caracterizata prin folosirea a doua viori alaturi de chitara, bas, tobe, instrumente traditionale si voce. Din sfera progresivului, Bucium transpune traditii, ritmuri si credinte populare intr-o nota contemporana, cu un show care include proiectii multimedia, ceea ce face ca aparitia lor “live” sa fie asimilata unui adevarat act muzical cultural.

Tiarra reuseste sa combine cu maiestrie elemente ale gothic metalului cu instrumente clasice, iar rezultatul final este un contrastul intre doua lumi muzicale, o antiteza din care izvorasc compozitii impletite cu influente doom, preogresive si simfonice.

Untold Faith este o formatie de progressive metal din Carei. Untold Faith activeaza in scena metalului romanesc de sase ani, timp in care a castigat numeroase premii precum locul I la Posada Rock 2015 si Locul I la Semifinala Wacken Metal Battle Romania 2014.

Biletele pentru showul Bucovina se găsesc în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara).

Pretul unui bilet este de 45 de Lei. In ziua concertului, la intrare, biletele vor costa 50 de Lei.

Un eveniment METALHEAD si Tara de Sus

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)