News

Candlebox sarbatoresc 25 de ani de “LUCY” in formula initiala

Trecutul poate reuni oamenii. Este cazul si  pentru formula inițială a trupei Candlebox, deoarece au în plan să se reunească pentru două spectacole speciale in Seattle, pentru a sărbători albumul  Lucy (1995), care împlinește 25 de ani în acest an.

Trupa va începe sărbătoarea cu o interpretare acustica, la The Crocodile din Seattle, pe 2 octombrie. Pe sceana vor fi toți cei patru membrii fondatori, care vor canta unplugged, depanand peste 30 de ani de amintiri muzicale. Cei care vor cumpara bilete  VIP vor avea ocazia sa participe la o sesiune meet and greet, unde vor primi si  un poster exclusiv semnat de membrii trupei. 

Al doilea eveniment va avea loc  tot in Seatle, la Paramount Theatre pe 3 octombrie. Spectacolul , intitulat “The 25th Anniversary of Lucy and 30 Years of Greatest Hits”,va cuprinde melodiile favorite de  pe albumul Lucy, precum si alte  melodii, rareori auzite. Candlebox vor avea și sprijinul trupei Walking Papers și a lui Peter Cornell. 

Albumul Lucy a primit discul de platina pentru vanzari, melodia  „Simple Lessons” intrand in top 10. În prezent, nu au fost anunțate alte date in formula inițială.

  • Continut
5
Taguri

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.