Alte stiri

Carcass si Deafheaven in turneul nord american

Tocmai ce recomanda medicii! Carcass si Deafheaven vor porni intr-un turneu Nord American in aceasta toamna. In deschiderea concertelor va fi trupa Inter Arma.

Carcass a terminat recent un turneu alaturi de Crowbar si Ghoul dar trupa va reveni intr-un nou turneu pentru aproape 3 saptamani, ce va incepe pe 7 noiembrie, sub sloganul “A Matrimony Made… In Sickness and in Hell,”. Finalul turneului va fi pe 27 noiembrie in Madison, Wisconsin.

Rveniti in forta in 2013 cu discul Surgical Steel, Carcass a avut parte  de o resurcitare incredibila, dupa destramarea din perioada 1995-2007. Noile piese precum “Cadaver Pouch Conveyor System,” “The Granulating Dark Satanic Mills”, combinate cu sound-ul vechi din “Heartwork” si “Corporal Jigsore Quandary,” au condus trupa spre un succes rasunator in turneu.

Deafheaven va veni cu un sound in contrast cu cel oferit de  Carcass, contopind atmosfera visatoare cu stilul caracteristic de black metal. Probabil vor functiona ca o anestezie ce va induce o stare de transa, inainte ca britanicii  sa intre in sala de operatie. Al treilea album, New Bermuda a fost o continuare excelenta pentru albumul de debut, Sunbather.

 

 

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.