Alte stiri

Casey Grillo (KAMELOT) inregistreaza tobele pentru al doilea album al Pamelei Moore

Casey Grillo (KAMELOT) a inceput sa inregistreze tobele pentru ce-l de al doilea album de metal al Pamelei Moore,  cunoscuta mai ales pentru rolul Sister Mary de pe albumele “Operation: Mindcrime” (1988) si Operation: Mindcrime II” (2006) al celor de la QUEENSRŸCHE.

Grillo a spus „Am vrut intotdeauna sa lucrez cu Pamela. Am fost un fan infocat. ‘Operation: Mindcrime’ a fost si inca este unul dintre albumele mele favorite. Albumul cel mai recent al ei ‘Resurrect Me’, a facut valuri in lumea metalului.  Asa incat, am fost foarte incantat cand mi s-a cerut sa colaboram, mai ales de catre una din favoritele mele.

‘Resurrect Me’ (2013) a fost rodul colaborarii dintre Pamela Moore  si Michael Posch, un foarte bun chitarist de power metal, album ce a fost caracterizat de catre presa ca „un album ce exploreaza o parte a creativitatii ce a lipsit industriei muzicale”

In legatura cu modul in care Moore a inceput colaborarea cu Posch, aceasta a spus pentru RockRevolt: ”L-am abordat si l-am rugat daca ar vrea sa scrie cateva piese cu mine, mai ales ca mi-a placut ce a facut din punct de vedere mzical  si mi-ar placea sa incerc asa ceva. Tot ce mi-a trimis a fost perfect, au fost foarte putin chestii pe care nu le-am folosit. Cred ca ne-am completat reciproc si tot ceea ce a iesit, a fost exact ce ne imaginam fiecare.”

Ea a continuat „[‘Resurrect Me’] este un album pe care l-am dorit intotdeauna sa il fac. Intotdeauna mi-am dorit sa ajung pe partea mai heavy si sa imi arat calitatile vocale. Exista destul loc si pentru creativitate in partea melodica.”

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.