Stiri

Concert aniversar Negura Bunget in Fabrica (galerie foto)

Negura Bunget - Lansare album "ZI"

Mult asteptatul concert aniversar Negura Bunget a avut loc sambata, 24 septembrie in club Fabrica. Lume neasteptatde multa a avut ocazia sa vada o productie demna de o trupa mare, desi locatia nu a permis prea mult.

In deschidere au fost patru trupe, Inbreed Aborted Divinity, Eternal Fire, Cadavrul si Ossific.

Nu am putut ajunge decat in timpul prestatiei Eternal Fire, o trupa care are potential sa se ridice. Un black metal curat, as spune eu cumva asemanator cu Ethernal Tears of Sorow. Cadavrul, o trupa care nu vad cum ar putea evolua, un death metal fara nimic atragator. In plus, caterinca  mult prea multa. Ossific au venit bine  inchegati, cu piese de o sensibilitate aparte.

A urmat Negura Bunget, care au umplut scena cu o multime de instrumete, abia daca mai era loc pentru desfasurare. In timpul concertului, au avut o serie de invitati, fosti membrii care au participat la realizarea albumelor mai vechi si care au contribuit la succesul concertului aniversar. Personal mi-a parut rau ca nu a fost spatiu pentru mai mult. Cu siguranta Negura Bunget merita o productie pe masura efortului depus de peste 20 de ani de mentinere invarful metalului romanescsi nu numai. A fost o seara frumoasa, in care Negura Bunget a aniversat cei 20 de ani de activitate si 10 ani de la aparitia albumului “OM”, cel mai bun album al trupei dupa cum a declarat Tibor. Eu as zice, pana acum.

 

 

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.