Alte stiri

Concertul Iron Maiden de la Wacken Air 2016 va fi transmis integral pe internet

Dupa concertul din aceasta seara, fanii romani mai au ocazia sa ii mai mai vada inca odata live pe Iron Maiden, de data aceasta de la Wacken Air. Turneul The Book Of Souls, se va termina triumfator intr-un concert de exceptie sustinut in fata a peste 80000 spectatori. Asa cum ne-a anuntat si Bruce Dickinson, daca nu avem altceva de facut joi, pe 4 august putem urmarii live prestatia Iron Maiden.

Wolfgang Bergmann (ARTE Concert) a declarat: “Festivalul din acesta vara vine o noutate exceptionala, transmitand live pe internet concertul de final al turneului Book of Souls al legendarei trupe britanice Iron Maiden. Spectatori din intreaga lume vor avea ocazia s avada acet concert.”

Turneul The Book of Souls a inceput la sfarsitul lui februarie, si a avut  72 de concerte, in 36 de tari si 6 continente, si peste 1 milion de spectatori.

Concertul IRON MAIDEN de la Wacken Open Air va putea fi vazut live pe 4 august, incepand cu ora 10:30 p.m., ora Romaniei, pe adresele  concert.arte.tv/de/wacken si www.wacken.com.

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.