Alte stiri

Dee Snider s-a implicat in campania anti-cancer initiata de Criss Angel

Solistul trupei TWISTED SISTER, Dee Snider, a colaborat cu faimosul iluzionist Criss Angel la un nou videoclip a faimoasei piese “We’re Not Gonna Take It”, pentru a cresterea constientizarii si de a strangere de noi fonduri in campania de caritate pe care o conduce Criss Angel. Vidoeclipul regizat de Angel a fost filmat in desertul de langa Las Vegas si poate fi urmarit mai jos.

Criss Angel a spus pentru Las Vegas Review-Journal:

Ne cunoastem inca din anii `90 si a fost un sustinator puternic al meu de multi ani. Amandoi suntem din Long Island sau cum ne place noua sa spunem, ’Strong Island’ iar compania sa mi-a cedat drepturi pentruaceasta piesa pe gratis. Aceasta piesa este imnul campaniei ce o derulam in prezent. Dee a fost extrem de generos cu timpul si participarea sa.

Snider va canta o noua versiune a piesei “We’re Not Gonna Take It” pe 12 septembrie pentru HELP (Heal Every Life Possible), intr-unspectacol plin de staruri , pentru cercetarea tratamentelor anti cancer la copii, in scopul de a gasi cele mai bune solutii de tratament. Evenimentul se va tine la LUXOR in Las Vegas, unde vor fi prezenti si alti actorii si cantareti, printre care si Jerry Lewis,  solistul Tony Orlando; magicienii Siegfried & Roy si Lance Burton, comediantii Howie Mandel, Andrew Dice Clay si Tom Green, Blue Man Group, Carrot Top, artistii Cirque du Soleil, Gordie Brown, Terry Fator Mr.LAs Vegas— Wayne Newton; actorii Gary Oldman si Miles Brown; legendele Gene Simmons (KISS), Richie Sambora (BON JOVI), Vince Neil (MÖTLEY CRÜE), Taboo; campionii mondiali la box Mike Tyson, Floyd Mayweather si campionii MMA Randy “The Natural” Couture si Chuck Liddell.

Scopul acestui spectacol este de a strange 1 milion de dolari intr-o singura seara, bani ce se vor duce catre Johnny Crisstopher Children’s Charitable Foundation, in scopul de a finanta cerceatrea in domeniul cancerului la copii, insusi fiul lui Criss Angel fiind diagnosticat cu leucemie acuta anul trecut.

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.