Alte stiri

DIMENZION PSYCHOSPHERE, Mental Despair, Bulletproof (Metal Under Moonlight LX, 08.09.2016)

DIMENZION PSYCHOSPHERE (Norvegia)
Desi provin din Norvegia, Dimenzion:Psychosphere nu au mers pe mana black metalului. Din contra, directia lor e thrash industrializat, groovy, combinat cu aparitii scenice unice, un real soundtrack al apocalipsei.
Cu o istorie de 16 ani si cu doua albume foarte bine primite de presa de specialitate, Dimenzion:Psychosphere ajung in premiera in Romania, cu un show pe 8 septembrie in Bucuresti.

MENTAL DESPAIR (Norvegia)
Tanara trupa norvegiana, Mental Despair vin cu un amestec taios de thrash, groove si death metal, intr-o maniera destul de moderna. Avand in spate un EP lansat in 2014 (“Another World”) si concerte alaturi de nume grele, gen SepticFlesh, Taake, Kampfar, Sahg, Purified in Blood si Communic, Mental Despair pornesc in primul lor turneu, care va include si Bucurestiul.

BULLETPROOF (thrash metal/Bucuresti)
“Beer and Rock’n’Roll” este starea de spirit a oricarei trupe de thrash metal care se respecta. Cu doar un an de activitate in spate, dar cu un entuziasm contagios pentru concerte, Bulletproof se afla in fata celui mai important examen scenic din acest an, impartind pentru prima oara scena cu doua formatii din strainatate!

CLUB BLACK HELMETS (Str. George Ranetti nr. 23, Bucuresti).
Joi 8 septembrie 2016, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).
Pretul biletului: 20 lei (la intrare, in seara concertului, dar se accepta si rezervari, cu plata in avans – relatii la 0722.814.991).
Mijloace de transport: autobuz 601, metrou Grozavesti.
Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.
Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.

Eveniment Metal Under Moonlight (editia a 60-a).

  • Continut
2

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.