Stiri

Din cauza noilor reguli impuse de prevenirea infectiei cu Coronavirus, Soundart Festival 2020 si concertul RIVERSIDE s-au amanat

UPDATE:

In contextul situatiei actuale legata de COVID-19, va informam ca evenimentul RIVERSIDE, din 12 martie, si SOUNDART FESTIVAL, 13-15 martie, din club Quantic, se vor amana pentru o data pe care o vom anunta cat mai curand, impreuna cu formatiile si clubul Quantic.

Decizia e bazata pe feedback-ul fanilor, comunicat si catre trupa RIVERSIDE si celelate formatii din cadrul SOUNDART FESTIVAL, impreuna cu deciziile oficiale prezentate, azi, de catre Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Din cauza noilor masuri anuntate de autoritati cu privire la prevenirea infectiei cu Coronavirus, organizatorii Soundart Festival 2020 au fost fortati sa amane festivalul. 

Intr-un comunicat publicat azi, acestia au declarat:

Ne pare rau sa anuntam amanarea SoundArt Festival 2020 in urma noilor hotarari anuntate la ora 11 de Raed Arafat:
“Evenimentele culturale și de divertisment cu participarea a peste 100 de persoane, în spații închise, suspendată până pe 31 martie.”
Corelat cu faptul ca avizul de la DSP nu a sosit nici pana in acest moment, iar cateva trupe ne-au anuntat ca sunt in dificultate de a ajunge din cauza unor rute anulate, am decis sa amanam evenimentul.
Revenim in curand cu detalii despre returnarea biletelor si abonamentelor si/sau posibile noi date.

  • Continut
5

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.