Alte stiri

Downfall deschide concertul Invader si 2 Wolves de la Ramnicu Valcea

Sfarsitul saptamanii viitoare aduce un regal gothic – death – black la Ramnicu Valcea!

Vineri 23 septembrie, alaturi de Invader (proaspati castigatori ai editiei de anul asta de la Posada Rock Festival) si 2 Wolves (excelenta formatie finlandeza, in premiera in Romania), pe scena vor urca si Downfall.

Downfall a pornit la drum in Bucuresti, in 2014, sub denumirea de Prodigal Son. Desi intentia a fost ca trupa sa abordeze thrashul, in 2015, odata cu primele concerte, se contureaza actuala directie muzicala: black metal. Treptat se renunta la preluari si apar spre sfarsitul anului trecut primele 5 piese proprii. Trupa va canta pentru prima oara in afara capitalei. Concertul din Aby Stage va beneficia si de un show de scena special, in spiritul black metalului obscur.

Downfall

www.facebook.com/Downfall.ro

ABY STAGE BAR (Calea lui Traian nr. 158A, Complex Nord, Ramnicu Valcea).

Vineri 23 septembrie 2016, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Pretul biletului: 15 lei (la intrare, in seara concertului).

Rezervari: 0761312655.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.

Pagina evenimentului pe Facebook:

https://web.facebook.com/events/1839733816255736/

Eveniment Metal Under Moonlight (editia a 61-a).