News

Drive Your Life lanseaza noul album cu Psychosounds Music

“Psychosounds Music” a aparut de ceva timp in peisajul rock underground ca organizatoare de concerte, cel mai cunoscut eveniment fiind “Psychosounds Fest”.
Pe langa concerte, se doreste ca “Psychosounds Music” sa devina si un label pentru underground-ul metalic. Daca in anii trecuti au aparut diverse compilatii aferente evenimentelor proprii sau maxi-single-uri, anul 2018 se doreste a veni cu primul LP.

Formatia bulgara “Drive Your Life” a fost aleasa sa isi lanseze cel de-al doilea material alaturi de “Psychosounds Music”. Astfel, pe 20 aprilie 2018, albumul “The Wizard of Death” va fi lansat in format cd digi-pack si digital, lansarea culminand cu un concert in clubul Fabrica din Bucuresti.
Facebook event : https://www.facebook.com/events/137659303525997

“Drive Your Life” este originara din Varna (BG) si abordeaza sonoritati death’n’roll. Primul material al trupei, “Sound Attack” s-a bucurat de recenzii bune atat in tara natala cat si in strainatate. Trupa a devenit cunoscuta si Romania, aceasta sustinand concerte in cluburi si la festivaluri, anul 2017 culminand cu semnarea primului contract cu un label, “Psychosounds Music”
Anul 2018 este unul foarte important pentru formatie, pe langa lansarea noului album, “Drive Your Life” planuind un turneu in primavara si aparitii la festivalurile importante din Balcani.
Dar pana atunci, trupa poate fi urmarita pe 12 ianuarie in clubul Fabrica in cadrul evenimentului “Winter Night in Fabrica part. III”.
Facebook event : https://www.facebook.com/events/424261471304420

Componenta “Drive Your Life” :
Stanimir “Stavry” Stavrev – Vocals
Ivailo Georgiev – Guitar
Svetoslav Zdravkov – Drums
Georgi Pehlivanov – Bass

Site-uri oficiale :
https://www.facebook.com/driveyourlifeband
https://driveyourlife.bandcamp.com/releases
https://www.youtube.com/channel/UCqtROBe-Lwg1EfgEG-AnBsA

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)