Alte stiri

E-an-na lansează prima piesa de pe EP-ul de debut „Jiana”

E-an-na, cea mai in voga trupa metal tanara din Romania, cu deja consacratul stil „mioritic metal”, a lansat miercuri 15 septembrie, la ora 00:00 fix, piesa „Hora pe furate”, primul single de pe EP-ul de debut „Jiana”.

Acesta urmează să fie lansat în octombrie în format digital şi fizic, prin casa de discuri poloneză „Art of the Night Productions”. EP-ul a fost inregistrat de doi membrii ai formatiei (Ovidiu Cioban si Andrei Oltean), mixajul si mixul fiind realizate de Vlad Bornuz (Blana Studio) . Artwork-ul a fost conceput de Kogaion Art.

EP-ul va fi promovat cu un turneu national de anvergura, ce va fi anuntat in urmatoarele zile. Pana atunci, primele concerte confirmate au fost facute publice pe pagina trupei:

23 septembrie – Daos, Timişoara
24 septembrie – Flex, Arad
7 octombrie – Jazz & Blues, Tg. Mureş
8 octombrie – 31 Motor’s Pub, Suceava
15 octombrie – Maximum Rock Festival, Bucureşti
28 octombrie – Alegria, Satu Mare
29 octombrie – Shadows, Baia Mare
4 noiembrie – The Shelter, Cluj-Napoca
5 noiembrie – Rock & Bike, Sibiu

Mai multe detalii:

https://www.facebook.com/eanna.romania/events

Pentru concertul din Bucuresti la Maximum Rock Festival s-au pus in vanzare 50 tickete speciale / VIP, (valabile pentru meet & greet la ambele zile de festival) la pretul de 179 Ron. Ticketul VIP este valabil doar impreuna cu un bilet de eveniment valid. Ticketul VIP fara achizitionarea unui bilet de eveniment nu este valabil!

Biletele (online) si ticketele VIP (online) sun disponibile la www.AmBilet.ro
Bilete se pot achizitiona si de la www.IaBilet.ro sau din reteaua Eventim si din reteaua Eventim.ro (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas).

  • Continut
5
Sending
User Review
5 (1 vote)
Taguri