News

E-an-na va canta cu Bucovina si Stonelight la Arenele Romane

 Cea mai indragita trupa de metal din Romania, Bucovina, revine pe scena Arenelor Romane din Bucuresti pe 9 decembrie in cadrul unui concert care a devenit deja traditie.

Dupa ce la finalul saptamanii trecute am anuntat ca pe scena Arenelor alaturi de Bucovina vor canta si Stonelight, acum va spunem ca si E-an-na se va alatura line-upului.

Bazele formatiei au fost puse in 2014 de Andrei si Ovidiu, carora li s-a alaturat apoi si Dragos, Alex si Paul. In prezent din formatie face parte si Roxana.

E-an-na a castigat premiul Metalhead la categoria Best Metal Newcomer din 2015, iar in 2017 au ajuns la Wacken unde au ocupat locul 2 in cadrul Wacken Metal Battle.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele costa 50 de lei, urmand ca pretul acestora sa fie 55 de lei. La intrare, daca vor mai ramane, biletele vor costa 60 de lei.

De asemenea, pentru acest eveniment, gasiti in vanzare si “Bucovina Fanpack” la pretul de 35 de lei, supliment valabil doar cu bilet deja cumparat, limitat la 200 de bucati care include.

– afis color (cu autograf)

– bratara textila cu logo

– acces in locatie cu 30 de minute inaintea celorlalti fani.

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)