Alte stiri

E oficial: Dave Lombardo s-a alaturat trupei MISFITS pentru urmatoarele concerte

Asa cum am anuntat anterior, pe 24 iulie, s-a confirmat oficial faptul ca trupa MISFITS  l-a cooptat pe Dave Lombardo (SLAYER, SUICIDAL TENDENCIES) pentru a canta alaturi de ei in doua concerte de la finalul verii.

Glenn Danzig, Jerry Only si Doyle Wolfgang Von Frankenstein se vor reunii pentru prima oara dupa 1983, pentru a fi headlineri la Riot Fest.

davelombardoantyradio2015_3_638

Reuniunea poarta numele de “The Original Misfits,” iar cele doua concerte programate sunt pe 2-4 septembrie in cadrul Riot Fest And Rodeo, respectiv 16-18 septembrie, in cadrul iot Fest And Carnival.

“MISFITS au creat o atitudine horror/punck ce a avut o influenta masiva asupra rockului modern, atat asupra stillului punk cat si asupra metalului” a declarat Lombardo pentru Rolling Stone

“L-am intalnit prima data pe Dave in 1988, cand DANZIG a avut un concert alaturi de SLAYER in Statele Unite, inainte ca primul album DANZING sa fie lansat. Dave este unul din cei mai buni tobari si abia astept sa il vada publicul cantand piesele MISFITS   live, in aceste spectacole speciale.” a declarat Glenn Danzig.
  • Continut
4.5
Sending
User Review
5 (1 vote)

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.