Alte stiri

EPICA: un nou single inainte de lansarea albumului “The Holographic Principle”

EPICA

Noul album EPICA va fi lansat oficial pe 30 septembrie, prin intermediul Nuclear Blast. In asteptarea acestui eveniment, trupa a mai lansat un single,  ‘Edge Of The Blade’, piesa ce poate fi vazuta mai jos.

Intr-un comunicat de presa, trupa prezinta albumul astfel:

“‘The Holographic Principle’ prezinta un viitor apropiat in care realitatea virtuala preia controlul umanitatii si permite oamnilor sa isi creeze propriile lumi virtuale, care nu pot fi distinse de realitatea pe care o cunoastem noi. Se pune intrebarea daca nu cumva realitatea noastra actuala este un fel de realitate virtuala in sine, o holograma. Acest lucru implica existenta unei realitati superioare, la care nu avem acces. Versurile te forteaza sa gandesti mai mult decat iti inchipui si sa reconsideri absolut tot ceea ce credeai ca sti si sa fi cu mintea deschisa la recentele revolutii stiintifice. Legati-va centurile si fiti pregatiti pentru o experienta in care nimic nu este ceea ce pare a fi in universul nostru holografic.”

Lansarea noului single a fost comentat de Coen Janssen (synths, piano): “In sfarsit un nou single. Ne bucuram de modul in care a iesit acest videoclip. Reprezinta un indicu asupra  ceea ce trebuie sa se astepte ascultatorii de la noul album. Ascultati melodia si sa ne vedem in concerte fredonand impreuna acesta melodie.”

Piesele de pe “The Holographic Principle”

01. Eidola
02. Edge Of The Blade
03. A Phantasmic Parade
04. Universal Death Squad
05. Divide And Conquer
06. Beyond The Matrix
07. Once Upon A Nightmare
08. The Cosmic Algorithm
09. Ascension – Dream State Armageddon
10. Dancing In A Hurricane
11. Tear Down Your Walls
12. The Holographic Principle – A Profound Understanding Of Reality

 

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.