top_baner

Era Divina lanseaza coverul piesei “Herr Mannelig”

Deși este o perioadă dificilă pentru mulți alți artiști, Era Divina continuă să se dedice artei și să o împartaseasca cu cei de acasă.
Herr Mannelig este o poveste muzicală ce și-a pus amprenta pe identitatea compoziţională a trupei Era Divina încă dinainte ca aceasta să se fi născut, fiind pentru prima oară valorificată de grupul suedez Garmarna, un deschizător de drumuri în materie de integrare a motivelor folclorice în muzica contemporană. Piesa poate fi ascultata aici
Versurile acestei piese, pe care am decis și noi să le cântăm în limba de origine pentru a le păstra autenticitatea, pun în scenă o poveste extraordinară, a sacrificiului suprem pentru gustul mortalității și implicit al suferinței, cu scopul atingerii nemuririi spirituale.
E o piesă specială pentru noi, și suntem onoraţi că am avut oportunitatea de a o adapta în stilul nostru. Sperăm să vă transmită la fel de multe emoții pe cât am simțit noi în fiecare sesiune de studio.
Membrii formaţiei
Roxana Amarandi (voce si vioara)
Gabriela Matcovschi (voce)
Cosmin Lucaci (chitara)
Ciprian “Pomo” Pomohaci (bass)
Matei Bîrliba (clape)
Gătej “Luș” Constantin (tobe)
 
Pe album se vor găsi piesele:
  1. Morgana
  2. Jocul Ielelor
  3. Abis
  4. Luna
  5. Marmoreana
  6. Noaptea Miresei
  7. Astra
  8. Herr Mannelig (Cover Garmarna)

Era Divina este o trupă de symphonic metal ce reușește să integreze într-un mod armonios elemente de folclor autentic, progressive, folk și heavy metal în creația artistică. Spre deosebire de alte trupe de gen care se axează pe concepte clasice, Era Divina optează pentru o abordare creativă, poate chiar teatrală, impunând astfel o atmosferă mistică ce îmbină nevoia de libertate a ființei cu dorința de aventură și cunoaștere, trimițând auditoriul într-o călătorie spirituală ce se naște din pasiune.

  • Continut
5
Taguri

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.