Stiri

ETERNAL FIRE in deschiderea Negura Bunget din club Fabrica

Negura Bunget - Lansare album "ZI"

Formatia de melodic black metal, ETERNAL FIRE din Bucuresti va concerta cu Negura Bunget in Club Fabrica, Bucuresti, Sambata 24 Septembrie.

Infiintata in 2011 si reformata in 2014, dupa o perioada de pauza, Eternal Fire a impartit scena, de-a lungul a zece concerte, cu trupe cunoscute din undergroundul romanesc si strain:  Bucovina, Wormwood, Of Fire, Sudden Death, reusind sa se califice in finala nationala a concursurilor Ostring si Wacken Metal Battle si in topul Metalhead Best Metal Newcomer al anului 2015.

Invitatia de a canta in deschiderea concertului aniversar Negura Bunget e, astfel, o onoare si un punct important in evolutia trupei Eternal Fire.

ethernal_fire

Cu un stil unic – un mix de melodic black metal cu elemente simfonice folk si pagan – Eternal Fire pot fi o prezenta noua in playlistul fanilor  Enslaved, Moonsorrow, Borknagar, Arcturus, Insomnium sau Empyrium.

Acestea fiind spuse, va recomandam sa ajungeti sambata, 24 septembrie in Club Fabrica la timp pentru a prinde si show-ul Eternal Fire, care incepe la 20.20!

Un eveniment Metalhead. Loud Like Hell, Live As Blood!

Componenta Eternal Fire: Vali (voce), Horia (chitara), Florin (chitara), Gopo (chitara bas), Andreea (clape) si Emi (tobe)

dsc_0094

Discografia Eternal Fire: “Beyond Frozen Streams” (EP,  2015)

Videoclip “teaser” pentru eveniment: https://youtu.be/Pz0KXxxNrpM

Pagina evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/132594513818693/

Pagina Eternal Fire pe Facebook: https://www.facebook.com/eternalfireblackmetal/?fref=ts

  • Continut
5
Sending
User Review
5 (1 vote)

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.