Alte stiri

“Eurock Christmas 2016 Festival” , un eveniment anual la Targu-Mures

In fiecare an la Targu Mures se organizeaza, in preajma sarbatorilor de iarna, “Eurock Christmas Festival”, prin stradania lui Olimp Boros si Oli! Management. In cadrul acestor festivaluri canta unele din cele mai bune trupe underground de hard rock si heavy metal, romanesti si din strainate.

In editiile anterioare au fost prezente Guerrillas (hardcore / crossover metal, Cluj-Napoca) in 2015, Vespera (modern metal, Cluj-Napoca) atat in 2015 si 2013. In 2011 au fost prezente Zepultura (Sepultura tribute, Ungaria) in impreuna cu  Prospekt, Kontrax (ambele din Targu-Mures) si Loudrage (“groovy death metal”, Ludus).

In acest an festivalul se va tine in in Jazz & Blues Club, Targu-Mures, vineri, 23 decembrie.

Cap de afis in acest an va fi trupa baimareana Riot Monk (alternative / stoner / grunge metal), invitata speciala a lui Olimp Boros, dupa ce a impresionat in finala Global Battle Of Bands (Romania) ce a avut loc la Brasov.

In deschidere vor fi Bad Clinton, o trupa din Cluj Napoca, ce va sustine primul lor concert, S.P.A.W.N., o trupa ce canta in stilul Alice Cooper, W.A.S.P. si Twisted Sister, si Emberi Dolgok, trupa tribute Ossian, legendara trupa trash metal din Ungaria.

Componenta Riot Monk:
Radu Iaszberenyi (chitara / voce),
Mihai “Misu” Goth (chitara / voce / harmonica),
Lorand “Lori” Czibere (chitara bas),
Alecsandru Szendrei (tobe)

Pagina Facebook Riot Monk: https://www.facebook.com/riotmonk/?fref=ts

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.