Stiri

Filmul Black Sabbath ”The End of The End” la Bucureşti

End of The End este cronica turneului final al trupei care a faurit sunetul genului Metal – Black Sabbath. Pe 4 februarie 2017, formația a venitpescena din Birmingham, orasul unde a inceput totul, pentru a sustine concertul cu numarul 81 și ultimul din turneul The End coborand cortina peste o cariera care s-a desfasurat de-a lungul a aproape o jumatate de secol.

Spectacolul a fost sold out si a marcat punctul culminant al unui turneu care a adunat peste un milion de fani in arenele din lumea intreaga. Inca de la inceput, din 1968, au creat un sunet care avea să formeze baza Heavy Metal-uluisi care avea să influenteze trupe din intreaga lume – o influenta care este inca simtit apana in prezent.
The End of The End estepovesteafinalului, un concert incarcat de emoții. Fanii sunt adusi in inima actiunii, cu trupa pe scena, pe masura ce aceasta performeaza hit-uri, de la Iron Man la Paranoid la War Pigs printre altele. Sabbath a profitat de de acestao cazie si a petrecut timp in studio, oferind o interpretare unica catorva din melodiile lor preferate.
Acest film ofera fanilor o viziune intima asupra relațiilor dintre membrii trupei si despre tachinarile dintre ei, cu amintiri individuale si de grup de la Ozzy Osbourne, Tony Iommisi Geezer Butler.
Trupa are fani din mai multe generatii iar  aceasta este o ocazie pentru acestia sa se intalneasca si sa ii vadă pe baieții din Birmingham facand ceea ce fac ei cel mai bine, la aproape 50 de ani de la infiintarea trupei. Acesta este ultimul cuvant de la cea mai mare trupa de Heavy Metal din toate timpurile.

La Bucureşti, documentarul va putea fi văzut joi, 28 septembrie, ora 20.00, la Grand Cinema and More – Sala 1 şi la Happy Cinema, Şoseaua Progresului 151-171 (Liberty Center).

Grand Cinema and More

Biletele sunt 49 si 54 de lei si pot fi rezervate/cumparte de aici:

http://membri.grandentertainment.ro/ticketing/visSelectTickets.aspx?cinemacode=9999&txtSessionId=183052&visLang=2

Happy Cinema

Biletele costă 35 de lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

 

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
Taguri

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.