News

For The Wicked pornește alături de Exist Immortal (UK) într-un turneu european

După un scurt turneu avut primăvara aceasta în sudul Franței și un feedback binemeritat  FOR THE WICKED ia cu asalt din nou Europa și pornește la drum alături de trupa britanică EXIST IMMORTAL. Turneul va avea loc la mijlocul lunii octombrie și va cuprinde 9 concerte (până acum anunțate), pe un traseu ce va începe în România, continuând în Bulgaria, Grecia, Macedonia, Serbia, Ungaria și Olanda.

For The Wicked

Prin zeci de concerte, participări la festivaluri, atât în țară, cât și în străinătate, For The Wicked a reușit să devină rapid una din cele mai îndrăgite trupe metal din România, mereu cu o apariție spectaculoasă pe scenă și în strânsă legătură cu cei îi susțin și le apreciază munca. Turneul susținut primăvara aceasta în Franța alături de Ze Gran Zeft a fost doar începutul pentru intrarea acestora în rândul trupelor de interes european. De curând, For The Wicked a început și colaborarea cu Zed Agency din Franța, iar pe viitor urmează și alte surprize, așa că nu ezitați să urmăriți pagina de Facebook a acestora sau să ascultați ultimul lor EP.

Facebook: www.facebook.com/weareforthewicked
Instagram: www.instagram.com/weareforthewicked
Bandcamp: weareforthewicked.bandcamp.com
YouTube: http://tinyurl.com/youtubeweareforthewicked

„Sick” (EP „II): https://www.youtube.com/watch?v=W1RokSdn3eI

Exist Immortal

Cu un sound impresionant de melodic metal, trupa londoneză Exist Immortal n-a stat deloc degeaba încă de la lansarea primului său album „Darkness of and Age” din 2014. Cântând la diverse festivaluri, în nenumărate turnee și chiar cu nume mari din lumea underground-ului, de la SikTh la Heart of a Coward, Fallujah sau Circles, Exist Immortal a avut grijă să-și răspândească muzica prin toate colțurile lumii, timp în care ultimul album al acestora, „Breathe”, lansat în 2016, a fost primit destul de bine de fanii acestora.

Facebook: https://www.facebook.com/existimmortal
Instagram: https://www.instagram.com/existimmortal/
Twitter:  https://twitter.com/existimmortal

„In Hindsight”: https://www.youtube.com/watch?v=eEWQnM-hkCU

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.