Alte stiri

FOR THE WICKED pregatesc turneul de lansare al noului EP ”II”

Acum un an, formatia clujeana FOR THE WICKED era anticipata ca fiind ”una din cele mai interesante si ambitioase aparitii pe scena metal din Romania”. Baietii nu au dezamagit, ridicandu-se fara nici un dubiu la nivelul acestei afirmatii si iata ca revin dupa o serie de peste 25 de concerte, cu un nou EP intitulat ”II”. Materialul va fi promovat cu un turneu de anvergura, 15 concerte fiind deja confirmate.

EP-ul va fi lansat online si in format fizic in data de 15 octombrie , materialul fiind inregistrat de Bornuz Vlad, mixat de Tue Madsen si masterizat de Joel Wanasek (cei responsabili pentru calitatea ireprosabila a unor trupe precum Suicide Silence, August Burns Red sau Machine Head). La fel ca pe primul EP, de grafica si artwok este responsabil tot Fetykó Gábor Áron, graphic designer si illustrator la Resize-Media (Luna Amara, Diamonds are Forever, Breathelast, Emil, etc…).

Primul clip oficial al trupei intitulat “I Will Never”, poate fi urmarit mai jos.

ftw1

Trupa este formata din tineri muzicieni, o parte din ei au deja o experienta muzicala importanta (Dirty Shirt, Guerrillas, 13Rituals, Divided By Perception, Blood Print, Skullp etc…), ceea ce isi spune cuvantul, iar de curand au mai adaugat un nou membru, un al treilea chitarist, un gest destul de controversat. Baietii au declarat insa ca a treia chitara va oferi “un sunet mult mai masiv si un show care merita vazut” si pana in momentul de fata acest lucru se confirma.

Anul trecut trupa a castigat o serie de premii importante, printre care amintim: Best Metal Newcomer la Metalhead Awards, Marele premiu la Posada Rock si Low5Bass Studio Award la Gbob Romania.

Desi trupa este formata din muzicieni tineri, unii au o experienta remarcabila pe scena metalului autohton, lucru dovedit si pe primul EP intitulat “Trust your Heart”.

Nu in ultimul rand, trupa a cantat alaturi de o serie de formatii importante ale metalului, precum Suicide Silence (SUA), Dirty Shirt (Ro), Jinjer (Ukr), Lostbone (Pol) , When Reason Collaps (Fr), To Kill Achilles(UK) and Helia(RSM).

Pagina oficiala Facebook: www.facebook.com/weareforthewicked

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.