Alte stiri

Gene Simmons: “Nu imi pot imagina KISS fara Paul Stanley”

Bill Louis, realizator la postul de radio WNCX din Cleveland, Ohio, i-a luat un interviu lui Gene Simmons, basistul si vocalul KISS, intregul interviu se poate asculta mai jos.

Intrebat daca va lua in considerare  vreodata sa continuie cu trupa KISS fara unul din fondatori, Paul Stanley, Gene a spus:”Știi, eu nu imi  pot imagina, dar orice e posibil. De fapt, dacă se intampla ceva, cred că am fi foarte mandri, pentru că vom renunta la pantofii platforma, si mi-ar plăcea ca alti  patru băieți tineri, foarte muncitori, sa se macheze și să poarte torta in continuare. Asta ar fi cel mai tare”.

Simmons, de asemenea, a vorbit despre filozofia KISS și inspirația inițială pentru formarea grupului. El a spus: “Întreaga idee din spatele KISS a fost aceea ca ne-am dorit să punem laolaltă trupa pe care n-am văzut-o niciodata pe scenă – o trupa care sa combine focurile de artificii de 4 iulie, tehnologia si orice altceva care ar bucura spectatorii la un pret mic.

shortcode
KISS a pornit in turneul “Freedom To Rock” pe 4 iulie. Turneul va cuprinde 40 de orase, in multe din aceste orase trupa nu a cantat niciodata sau nu  a mai cantat de foarte multa vreme.

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.