Alte stiri

Geoff Tate vorbeste despre proiectul “TRINITY”

Fostul solist QUEENSRŸCHE, Geoff Tate a vorbit recent cu Metal Wani despre viitorul turneu „Trinity” alaturi de Blaze Bayley (IRON MAIDEN) si Tim “Ripper” Owens (JUDAS PRIEST).

Intrebat cum a venit ideea acestui turneu, Geoff a spus : „A inceput cu turneul acestor tipi. Ne-am intalnit la concerte si am inceput sa discutam despre muzica. Cum se intampla des, am inceput sa improvizam. Am inceput sa cantam si eu i-am invitat sa cante pe un album. Ne-am inteles foarte bine si am discutat cum ar fi sa facem un show impreuna. Am inceput sa facem planul. Asa a luat fiinta Trinity.

Tate a vorbit despre motivatia unui astfel de turneu in acest moment al carierei. „Este o treaba amuzanta. Tuturor ne merge bine. Ne intelegem bine, comunicam excelent, si cred ca va fi amuzat. Mai mult ca orice, cu siguranta ne vom distra de minune”

Geoff a vorbit si despre ceea ce fanii sa se astepte de la acest turneu. „Avem o trupa cu care punem totul la punct, pe care o vom anunta in curand. Vom concerta cu acesta trupa iar fiecare din noi ne vom face treaba. Vom canta melodiile pe care le cantam cu fostele trupe QUEENSRŸCHE, PRIEST si MAIDEN.  Avem si un set de melodii pe care le vom canta impreuna.”

Intrebat daca au de gand sa continuie proiectul si in alte tari, Tate a declarat ca „Nu stiu inca nimic. Momentan facem doar ce ne-am propus si sa vedem cum iese. Daca va fi distractiv sau nu. S-ar putea sa continuam, sau nu. Nu stiu nimic in acest moment.”

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.