concerte viitoare

Gothic, concert de lansare a albumului `Demons` la Targoviste

Trupa GOTHIC ( www.facebook.com/Gothic.Romania ) isi lanseaza noul album `Demons` la Tirgoviste, in data de vineri 03 martie in Karma Rock House.Trupa revine in Tirgoviste dupa mai bine de 4 ani, pentru a-si prezenta noul album, al carui proces de creatie s-a desfasurat pe parcursul a 2 ani.
____________________________________
Intrare : 15 ron
____________________________________
Biografie Gothic :GOTHIC este una dintre trupele de referinta pentru muzica metal din Romania. Deja activand de peste 20 de ani, trupa a prestat in peste 500 de concerte atat in tara cat si in strainatate, avand peste 100 de aparitii difuzate in emisiuni de specialitate pe posturile nationale de radio si televiziune, cat si articole si interviuri aparute in cele mai mari publicatii din Romania si strainatate.Albumul de debut `Touch of eternity` (1998 Bestial Rec) a fost unul dintre cele mai bine vandute albume din metalul romanesc in anii 90, piese ca Anguish, Regrets si Memorial Winter devenind adevarate hituri, cantate in cor de catre fani la concertele trupei. Celebra publicatie germana `Metal Hammer` a acordat nota 9 (din 10) acestui album.In 2012 Gothic a castigat concursul WACKEN METAL BATTLE, competitie nationala, concertand cu succes la Wacken Open Air.In 2015 trupa a intrat din nou in studioul Consonance din Timisoara pentru a inregistra tobele pentru noul album – DEMONS. Restul de intrumente au fost inregistrate in studioul propriu al trupei, albumul fiind mixat de Alin Petrut in colaborare cu Nimrod Szedlacsek (Corvin Studio Cluj). In octombrie 2016 formatia a anuntat colaborarea cu Loud Rage Music, pentru distributia acestui nou album.
Cu ocazia concertului GOTHIC la Karma Rock House din Targoviste trupa organizeaza un concurs, pentru toti fanii trupei. detaliii pe pagina face book a evenimentului https://www.facebook.com/events/380638432293523/  Castigatorii vor fi anuntati in dimineata concertului (Vineri 3 Martie).
  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
Taguri

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.