Alte stiri

Graham Bonnet nu este interesat de ideea lui Ritchie Blackmore

Graham Bonnet a declarat ca nu este interesat de ideea lui Ritchie Blackmore de a reinventa propria veriune a trupei RAINBOW, deoarece in acesta versiune nu exista niciun membru din varianta originala.

Blackmore a interpretat piese ale trupelor RAINBOW si DEEP PURPLE in cadrul a trei concerte in luna iunie 2016. Alaturi de el au participat Ronnie Romero ( LORDS OF BLACK),  Jens Johansson (STRATOVARIUS), David Keith (BLACKMORE’S NIGHT), Bob Nouveau ( ex-BLACKMORE’S NIGHT).

Intrebat de catre Metal Express Radio daca a avut sansa de a participa alaturi de RAINBOW in concertele din vara, Bonnet a spus “Nu. Nu sunt interesat. Este un pic ciudat si oribil, dar chiar nu sunt interesat de ceea ce face Ritchie.”

El a continuat “Daca doreste sa reinnoade povestea RAINBOW, trebuie sa invite cativa din membri fondatori, Ar trebui sa fie invitati Don Airey (clape),  sau  Roger Glover (bas) pentru a da publicului un pic din imaginea anilor 80. Ce a facut Ritchie, pentru mine seamana ca o trupa de jam session. Nu am ascultat. Ma gandeam ca Ritchie glumeste.”

RAINBOW a anuntat patru concerte in Marea Britanie in luna iunie 2017. Vor fi cap de afis la festivalul Stone Free Festival din Londra, fiind primul concert sustinut de Blackmore la Londra, dupa 1995. Alte concerte vor fi la Manchester, Glasgow si Birmingham.

Mai jos puteti asculta interviul acordat pentru Metal Express Radio.

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.