Alte stiri

Holograma lui Ronnie James Dio pe scena Wacken Open Air 2016

Robert Cianflone, Getty Images

Peste 75000 de fani s-au adunat la Wacken Open Air in Germania. Surpriza cea mai mare a fost aparitia lui Ronnie James Dio, alaturi de fostii colegi, pe scena, prin intermediul unei holograme. Surpriza a venit la sfarsitul concertului trupei DIO DISCIPLES, in incheierea celui mai mare eveniment rock din lume, ce are loc in fiecare an. Compania Eyellusion, o companie ce se ocupa de producerea de holograme si activeaza in industria muzicala, in special pentru concertele live, a produs holograma, ceea c a fosto mare surpriza pentru fani.

ronniejamesdiohologram_638

Producerea acestei holograme a durat aproape un an si reprezinta prima holograma din lume produsa pentru un concert rock si prima holograma ce acompanieaza o trupa pe scena. Holograma intruchipeaza inclusiv vocea lui Dio, aceasta tehnologie va fi folosita si in turneul de anul viitor al trupei DIO DISCIPLES.

„Cand l-am vazut prima data pe Ronnie impreuna cu trupa, ca si holograma, nu mi-a venit sa cred ochilor si urechilor” a spus Wendy Dio, managerul DIO DISCIPLES si de asemenea, membru in echipa Eyellusion.

dio

All hail Ronnie James Dio.

„Stim cat de mult le lipseste Ronnie fanilor, mai ales modul inegalabil in care reliza show-rile live” a spus Craig Goldy chitaristul trupei DIO DISCIPLES. „Fiind capapabili sa recreem aceasta magie pentrufanila Waken a fost incredibil. Dio a investit enorm in aparitiile live si asta a fost intentia noastra cu aceasta apritie live. Abia asteptam sa ducem acesta experienta la un nivel superior, probabil cu o noua generatie de holograma, anul viitor in turneul mondial.”

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.