Alte stiri

Ian Gillan prezinta “The Vinyl Collection 1979-1982”

Demon Records  va lansa un nou produs obligatoriu de achizitionat, un vinyl boxset marca Ian Gillan in data de 21 octombrie.  “The Vinyl Collection 1979-1982” contine 5 albume incluzand “Mr. Universe” (1979), “Glory Road” (1980; 2 LPs, with bonus disc “For Gillan Fans Only”), “Future Shock” (1981), “Double Trouble” (1981; 2 LPs) and “Magic” (1982).

In clipul de mai jos Ian Gillan deschide cutia si povesteste cate putin despre fiecare vinyl in parte.

Legendarul solist DEP PURPLE se arata incantat de modul de finisare “vintage” al produsului. Gillan a desclarat: “O senzatie minunata, vinyl…De preferat sa se foloseaca doua maini si sa il tratezi cu respect in timp ce il pui sa il asculti. Tocmai ai cumparat ceva important, care nu este usor de neglijat. Si uitati-va la coperta. Nu este minunata? Citesti  versurile si te bucuri de design in timp ce intri in starea necesara inainte de a asculta ceva deosebit. Nu sunt necesare computere pentru a realiza aceasta muzica…Bucurati-va.” 

Discurile sunt replici identice ale celor aparute la momentul initial. Booklet-ul “Future Shock”,  cel mai bine clasat album al lui Gillan, locul 2 in topurile din Marea Britanie, contine exact acelasi 16 pagini ca si cel original. In colectia acesta mai sunt incluse si “Sleeping On The Job”, “No Easy Way”, “Trouble”, “Mutually Assured Destruction”, “New Orleans”, “No Laughing In Heaven”, “Nightmare”, “Restless” si “Living For The City”.

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.