Stiri

Inca patru trupe anuntate la Maximum Rock Festival

MOONSORROW, NIGHTMARE, SHADE EMPIRE și ANURYZM sunt noile nume confirmate pentru a 7-a ediție Maximum Rock Festival care va avea loc în perioada 13-14 octombrie la Arenele Romane din București. Acestea se adaugă trupelor deja confirmate, precum SODOM, FOR THE WICKED, STAGE OF REALITY și VLAD IN TEARS.

Din păcate, avem și o veste neplăcută. Din motive obiective care nu țin de organizatori, trupa XANDRIA nu va mai putea fi prezentă la ediția Maximum Rock Festival 2017. Trupa este nevoită să renunțe la acest concert din cauza prelungirii turneului american din acea perioadă, ceea ce îngreunează întoarcerea în România. Suntem în discuție cu managementul trupei pentru a încerca readucerea trupei în România pentru un concert separat și ne cerem scuze pentru această situație creată!

Cei care doresc returnarea biletului o pot face timp de 10 zile de la acest anunț, trimițând un mail la adresa contact@ambilet.ro.

Începând de astăzi, biletele pot fi achiziționate de pe www.ambilet.ro la prețul de 115 lei. Primele 100 de persoane care achiziționează bilete pot beneficia de un discount de 10% din prețul anunțat folosind codul MaximumRockFestival ca voucher.

Pentru confortul participanților, vor fi puse în vânzare în total doar un număr de 1200 bilete, așa că nu uitați că numărul lor este limitat.

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.