top_baner

Incontinence, detalii despre noul album

Trupa new-yorkeza Incontinence, formata din patru veterani ai scenei death metalului, au dezvaluit noi detalii despre albumul de debut, intitulat “Prey for us”, dar si un prim single de pe acest album.. Albumul este programat sa apara pe data de 15 mai 2107, sub egida Ultimate Masacre Production. Incontinence doreste s aduca in fata publicului iubitor de metal, un pachet de melodii care sa capteze atentia si sa fie ascultat in continuu. Cei patru muzicieni au facut parte si din alte trupe, precum Skinless, Held Under, Armor Column, Dry Heave si Burial,

“Tema principala a albumului o reprezinta tema controlului absolut, si mizeria incare traieste clasa de jos si cea de mijloc din America” au declarat membrii trupei.

De exemplu, ‘Capitalist Martyr’ trateaza subiectul angajatului din corporatii, fortat sa lucreze ore intregi peste programul normal.  ‘Phantom Heart,’ ‘The Outrage Machine’ si ‘Inner Psychopath (Believe the Lie)’ au ca subiect controlul absolut, manipularea si pierderea mintilor. ‘Escape to the Slaughter’ trateaza un subiect din viata reala, cand un bizon a evadat dintr-o ferma, la sud de capitala regiunii. In cele din urmă a fost încolțit și sacrificat de către urmaritori.  Acest episod a fost scris din perspectiva turmei de bizoni. ‘Cryptofascist’ este o melodie fara indoiala despre Trumpism/nationalism in America, dar se poate aplica oriunde pe glob, acolo unde nationalismul a devenit o moda. Melodia a fost scrisa in mijlocul campaniei electorale si nu a vrut sa fie o profetie. Alte melodii au fost scrise pe tructura a ceea ce  Chuck Shuldinder a facut pe ultimele patru albume Death. Death are o influenta majora asupra albumului ‘Prey for us’.”

Incontinenece inseamna:
David Seacord chitara si voce,
Dave Matthews chitara si voce,
John Glassbrenner tobe
Eric Boyd bass.

Piesele de pe “Prey for us”
1. Inner Psychopath
2. The Outrage Machine
3. Capitalist Martyr
4. Phantom Heart
5. Cryptofascist
6. Escape To The Slaughter
7. Prey For Us
8. All That Never Was & All That Will Never Be

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
Taguri

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.