Alte stiri

Ivan Moody (Five Finger Death Punch) isi sapa propria groapa in “I apologize”

Five Finger Death Punch promoveaza noul album Got Your Six cu un nou single “I Apologize” si cu un clip cu un puternic impact emotional.

In “I Apologize”, Moody nu iarta problemele pe care le are cu bautura. Clipul il prezinta cu o lopata in mana, plimbandu-se prin cimitir, printre gropile a multi muzicieni ce au cazut prada viciilor: Janis Joplin, Jimi Hendrix, Scott Weiland, Layne Staley, Kurt Cobain, John Bonham, Jim Morrison si multi altii.

Artistul canta All this time I’ve watched from the outside / Never really understood what was wrong and what was right / I apologize”. In final pune osul la treaba si isi sapa propria groapa, asezand piatra de mormant cu data nasterii, dar fara data decesului. Se aseaza pe marginea gropii asteptand sa vada ce ii rezerva soarta.

Videoclipul este o metafora sumbra si întunecată care vorbește de la sine. Nu cred că avem nevoie de o narațiune paralelă pentru a explica sau accentua impactul. Aproape toata lumea cunoaste pe cineva care se luptă cu o anumită formă de dependență. Este adevarul crud pentru toti. Toti am pierdut oameni excepționali, inteligenți si talentați, pe care presupunem ca ii cunosteam mai bine. Nu contează cât de mult sprijin primim, în cele din urmă este decizia proprie de a se confrunta cu demonii sau ajung sa piara

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.