concerte viitoare

Joi 14 septembrie incepe turneul Syn Ze Șase Tri

A mai ramas doar o zi pana la startul unui nou turneu european al formatiei SYN ZE ȘASE TRI.

Cu ocazia aparitiei celui de-al patrulea album,” Zăul Moș”,  SYN ZE ȘASE TRI porneste la drum cu o dubla lansare. Materialul va avea parte de doua concerte-lansari consecutive,  joi 14 septembrie la Timisoara si vineri 15 septembrie la Cluj.

Daca pentru Timisoara lucrurile sunt batute in cuie (Club Daos, 25 lei biletul, Athame din Ungaria si Katara in deschidere), pentru Cluj-Napoca exista o schimbare.

Din cauza lucrarilor de reparatii si renovari din Hard Club, concertul din 15 septembrie se muta in Mike’s Pub (Calea Motilor nr. 147). Biletul va fi 20 de lei, iar in deschidere va fi PaddingMoth.

Considerat cel mai complex album Syn Ze Sase Tri de pana acum, ” Zăul Moș” este produs de casa italiana de discuri Code666 Records  si a fost inregistrat cu o armata de muzicieni, din toate genurile muzicale: Andy Ghost (Altar), Dudu Isabel (Seven), Nicu Covaci, Cristi Gram si Costin Adam (Phoenix), Kempes, Constantin Lapusneanu (God), Andy Ionescu (Taine), Aura Danciulescu (Scarlet Aura), Andrei Oltean (E-an-na), Alin Moise, Adrian “Geagea” Marias, Titi Dragomir.

Albumul a fost inregistrat la studioul Sound Creation din Timisoara, mixat si masterizat la Studio 73 din Italia, iar coperta a fost realizata de artistul finlandez Jan Yrlund (Darkgrove Design).

Dupa Timisoara si Cluj, turneul va continua cu inca 11 concerte in sapte tari, dupa urmatorul program:

16.09 Osijek (HR) – Exit Club

17.09 Bjelovar (HR) – Mario Pub

18.09 Wien (AT) – Viper Room

19.09 Zurich (CH) – Ebrietas Pub

20.09 Munchen (DE) – Garage Deluxe Club

21.09 Plzen (CZ) – Pekelna Brana Bar

22.09 Bratislava (SK) – Fuga Music Club

23.09 Poprad (SK) – Rock Fabric Club

24.09 Kosice (SK) – Collosseum Club

05.10 Craiova (RO) – CCS

06.10 Bucuresti (RO) – Club Fabrica

In tot turneul vor fi la vanzare CDuri, tricouri, afise si medalioane cu SYN ZE ȘASE TRI. Pentru toate concertele din turneu, biletele se vor putea achizitiona de la intrarea in club, in seara concertului.

https://synzesasetri.ro/

https://web.facebook.com/synzesasetri.ro/

https://www.youtube.com/watch?v=e4AhcmjDZsY

  • Continut
5
Sending
User Review
5 (1 vote)

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.