Alte stiri

KEE MARCELLO (ex EUROPE) lanseaza primul single de pe albumul “Scaling Up”

“Scaling Up”  este piesa principala a albumului ce urmeaza a fi lansat pe 14 octobrie, prin intermediul Frontiers Music Srl.

Albumul “Scaling Up” este folosit de  fostul chitarist EUROPE ca o rampa de lansare in viitor. Cu o muzica bine definita de traditia ce la transformat in super star rock, Kee exploreaza taramul hard rock-uluui melodic, in coordonate contemorane , ce leaga trecutul sau artistic de explozia prezentului. Acesta este un album care, dupa ce vafi ascultat de fani, vor fi uluiti de calitatea acestuia.

Kee Marcello este printre putinii artisti ai genului hard rock care au evoluat extrem de mult odata cu trecerea timpului. Nu s-a oprit din perfectionare iar noul album arata calitatea extrem d eridicata a compozitiilor si modul exceptional de a canta la chitara.

Marcello a declarat

Ideea albumului Scaling up este, intr-un mod extrem de respectuos, de a folosi muzica din trecurt ca o panza pe care sa pictez o imagine a ceea ce sunt acum si ceea ce imi propun sa fac in viitor ca si compozitor/cantaret/chitarist. Cred ca am gasit echilibrul intre cele doua perioade iar muzica este interpretata de cel mai bun grup de muzicieni cu care am avut onoarea sa lucrez pana acum.”

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.