Leprous lanseaza clipul video pentru piesa “Illuminate”

Leprous a lansat noul clip video pentru piesa Illuminate. Aceasta este ultima piesa pentru prezentarea noului album, Malina, ce va fi lansat pe 25 August, prin intermediul InsideOut Music.

Clipul a fost filmat in Romania si realizat de Costin Chioreanu (Twilight 13 Media).

Leprous a declarat despre aceasta piesa:

 “Illuminate is one of the most groovy songs we’ve ever made! It’s the Leprous people know, but in a fresh version. The abstract and dark video from Costin underlines the atmosphere of the song perfectly.”

Titlurile pieselor de pe Malina:

  1. Bonneville
  2. Stuck
  3. From The Flame
  4. Captive
  5. Illuminate
  6. Leashes
  7. Mirage
  8. Malina
  9. Coma
  10. The Weight Of Disaster
  11. The Last Milestone
  • Continut
User Review
0 (0 votes)