Noi aparitii

Linear Disorder lanseaza primul single de pe viitorul EP

Dupa mai putin de un an si jumatate de la infiintare, si mai putin de un an de la prima aparitie pe scena, trupa bucuresteana de modern melodic death metal, Linear Disorder, se pregateste de lansarea EP-ului de debut, intitulat “The Blind Race”. EP-ul va fi disponibil online incepand cu data de 15 decembrie 2017 iar concertul de lansare va avea loc pe data de 11 ianuarie 2018, in clubul Fabrica din Bucuresti. Va fi un show plin de energie, cu piese noi, EP-ul fiind cantat in intregime, apoi setlist-ul fiind completat de o serie de cover-uri ale unor melodii cunoscute oricarui metalist, adaptate la stilul trupei.

Trupa a facut publica prima piesa de pe acest EP, sub forma unui clip cu versuri, intitulata Creed Of Deceit . Piesa a fost lansata luni 12 decembrie, muzica fiind compusa de Mihail Georgescu si versurile scrise de Robert Valentin Bencze.

Componenta Linear Disorder:

Mihail Georgescu (chitara lead, voce, compozitie, versuri, synth-uri, productie),
Mihai Maciuca (voce, chitara ritm).
Ana Necula (chitara bas) si
Robert Valentin Bencze (tobe, versuri).

In deschiderea concertului don club Fabrica vor concerta Zagan (heavy metal, Bucuresti), Acid Scorn (thrash metal, Bucuresti) si Valak (melodic death metal, Bucuresti).

Intrare: 15 lei. Biletele se pot cumpara direct in seara evenimentului, sau online: https://eventbook.ro/music/bilete-concert-linear-disorder-lansare-ep-the-blind-race-fabrica

Facebook: https://www.facebook.com/LinearDisorder

Instagram: https://www.instagram.com/lineardisorderband

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.