Alte stiri

Luna Amară a lansat DVD-ul „Live la Conti” pe 2 martie în Clubul Control din București

Primul DVD al trupei Luna Amară, „Live la Conti”, a fost lansat printr-un concert la București joi, 2 martie, în Club Control din Bucuresti, avand pe scenă invitați muzicieni precum Adrian Despot (Vița de Vie), Cătălin Chelemen (Coma), Dan Georgescu (byron) sau Oigăn (Kumm, Robin and the Backstabbers).

DVD teaser:

DVD-ul este disponibil in format fizic online pe Getmusic.ro (http://smarturl.it/LiveLaConti) sau eMag, precum și in librăriile Carturești, magazinele Muzica și RockShop. Deasemenea, cele 22 de melodii sunt disponibile pentru streaming sau download pe toate platformele digitale la acest link: https://UMR.lnk.to/LiveLaContiPR.

Luna Amară – Oraș (Live la Conti)

Filmat la sfârșitul anului 2013 în clădirea fostului Hotel Continental din Cluj, clădire-simbol a orașului, realizat de Resize Media (www.resize-media.com) și lansat sub egida casei de discuri Universal Music România, DVD-ul „Live la Conti” reunește piese din toată cariera trupei și este o mărturie a energiei și a sentimentelor pe care Luna Amară reușesc să le dezlănțuie pe scenă, în fața publicului. În plus, pe lângă concertul integral (peste două ore de material), DVD-ul mai conține și un documentar despre istoria de 17 ani a formației, văzută atât prin ochii membrilor săi cât și prin cei ai altor oameni importanți pentru Luna Amară, inclusiv colegi muzicieni din alte formații.

 Luna Amară:
Mihnea Blidariu – voce, chitară, trompetă
Nick Făgădar – voce, chitară
Șerban Onțanu-Crăciun – chitară
Sorin Moraru – bass
Răzvan Ristea – tobe

 Contact Luna Amara:

http://fb.com/lunaamaraband
www.luna-amara.ro

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
Taguri

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.