Stiri

Luna Amară anunță invitații speciali ai concertului de lansare „Live la Conti”, pe 2 martie în Club Control București

Primul DVD al trupei Luna Amară, „Live la Conti”, va fi lansat printr-un concert la București joi, pe 2 martie, de la ora 21:00 în Club Control (str. Constantin Mille, nr. 4). Fiind o ocazie specială pentru formație, alături de Luna Amară se vor mai afla pe scenă ca invitați și alți muzicieni care și-au pus amprenta, într-un fel sau altul, asupra lor în cei peste 17 ani de activitate.

Teaser:

Este vorba despre:
Dan Georgescu (byron)
Cătălin Chelemen (Coma)
Oigăn (Kumm, Robin and the Backstabbers)
Adrian Despot (Vița de Vie)

Luna Amară – Oraș (Live la Conti)

Filmat la sfârșitul anului 2013 în clădirea fostului Hotel Continental din Cluj, clădire-simbol a orașului, realizat de Resize Media (www.resize-media.com) și lansat sub egida casei de discuri Universal Music România, DVD-ul „Live la Conti” reunește piese din toată cariera trupei și este o mărturie a energiei și a sentimentelor pe care Luna Amară reușesc să le dezlănțuie pe scenă, în fața publicului. În plus, pe lângă concertul integral (peste două ore de material), DVD-ul mai conține și un documentar despre istoria de 17 ani a formației, văzută atât prin ochii membrilor săi cât și prin cei ai altor oameni importanți pentru Luna Amară, inclusiv colegi muzicieni din alte formații.

Luna Amară – Albastru (Live la Conti)

Biletele la concertul de lansare de la București costă 35 de lei în avans în rețeaua Eventbook și 45 de lei în seara concertului, la intrare.

Fiți așadar alături de Luna Amară și de invitații lor la concertul de lansare a DVD-ului „Live la Conti”, primul DVD live din istoria formației! Joi, 2 martie, în Club Control!

Luna Amară:
Mihnea Blidariu – voce, chitară, trompetă
Nick Făgădar – voce, chitară
Șerban Onțanu-Crăciun – chitară
Sorin Moraru – bass
Răzvan Ristea – tobe

Contact Luna Amara:

http://fb.com/lunaamaraband
www.luna-amara.ro

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
Taguri

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.