Alte stiri

Max si Iggor Cavalera, in turneul aniversal 20 de ani de “Roots”!

Max si Iggor Cavalera vor porni intr-un turneu nord american, pentru a celebra 20 de ani de la lansarea discului Roots. In cadrul concertelor vor canta albul Roots in intregime.

De-a lungul timpului, discul s-a vandut in peste 2 milioane de copii, ramanand un important reper in istoria trash metal. Nciunul nu mai este membru Sepultura, dar raman membri fondatori ai legendarei trupe.

Max Cavalera a declarat: „Acum 20 de ani, am lansat Rootssi am schimbat fata metalului pentru totdeauna. Acum ne intoarcem la origini, pentru a arata tuturor magia si inspiratia albumului Roots intr-o experienta live de neuitat. Nu puteti rata aceata revenire inturneul RETURN TO ROOTS 2016!”.

Iggor Cavalera a adaugat: „Sunt foarte mandru sa cant intregul disc Roots din nou, pentru a demonstra ca acest disc inca are priza la public. Urcam pe scena cu Roots, pentru a distruge tot in calea noastra!”. Alaturi de cei doi frati, pe scena se vor afla chitaristul Marc Rizzo si basistul Johny Chow (Cavalera Conspiracy).

In deschiderea concertelor, vor fi The Black Dahlia, Murder, Combichrist, Allegaeon, All Hail the Yeti si Oni.

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.