News

Mormant de Snagov vor scoate noul album alaturi de Pest Records

Trupa finlandeză de black metal Mormânt De Snagov va sărbători prima decadă a activității în acest an prin lansarea celui de-al treilea album de studio, “Depths Below Space and Existence”, pe 16 februarie la casa de discuri Pest Records.

Noul album introduce un alt Mormânt De Snagov, mai curajos in exprimare fata de albumele anteriore, iar logo-ul modificat, aparut deja pe coperta albumului, este doar primul indiciu asupra sunetului complet modificat al trupei. Influentele de extreme death Metal au fost contopite cu stilul tradițional black metal și pentru prima dată, au fost utilizate claviaturile pe scară largă pentru a crea o atmosfera deosebita. Pe album se pot auzi chiar si influente de jazz, lucru  care face din Depths Under Space and Existence cel mai bine lucrat album al trupei de pana acum.

Din punct de vedere liric, noul album reprezinta un studiu asupra minții umane și al omului ca subiect individual. Oamenii ca specie, pot fi ușor influențați de ideologii: fie că este vorba de religie, politică sau social, multimea  va tinde saurmeze întotdeauna cele mai puternice păreri exprimate. Avem tendința de a crea granițe artificiale, ceea ce duce în mod inevitabil la societăți controlate, pierderea individualismului și, în cele din urmă, creșterea numărului de conflicte. Cand libertatea de gândire este  pierdută, mai conteaza viata omului?

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.