Alte stiri

Negura Bunget – Albumul ” ZI” in Campanie de Crowdfunding

Turneul Mondial al campaniei crowdfunding a trupei Negura Bunget pe Indiegogo a ajuns la 72% . Vă mulțumim tuturor pentru sprijin! De asemenea s-au realizat progrese in organizarea si planificarea turneului mondial pe care le vom anunta in curand. Între timp, vă rugăm să aruncați o privire la campanie și să ne ajutati cu privire la aceasta, înainte de a nu fi prea târziu!

https://www.indiegogo.com/projects/negura-bunget-zi-anniversary-world-tour/x/14049359#/

Noul album ZI va fi lansat in Septembrie pe 30 oficial și va fi disponibil in edițiile urmatoare:
– Digipak CD-ul cu capac suplimentar greu
– Gatefold LP (180g de vinil, alb) incl. vinil mastering, poster, furtune interioare imprimate speciale și manșon de protecție PVD (500 exemplare)
– 2CD + DVD artbook, Hardcover, 28×28 cm, 72 pagini cu opere de artă suplimentare, texte și traduceri în limba engleză ale versurilor, plus bonus CD cu doua piese si bonus DVD cu trei videoclipuri (1.000 de exemplare)
– Oferim, de asemenea, ediții personalizate realizate manual prin crowdfunding pe Indiegogo.

Pre-comenzi:
– Ediții personalizate, semnate versiuni: https://igg.me/at/negurabungetZI

– Ediții periodice: http://www.negurabunget.com/webshop/

Negura Bunget va sustine concertul de lansare  a noului album „ZI” in Bucuresti, la club Fabrica, in data de 24 Septembrie” . Evenimentul are dubla semnificatie, odata cu lansarea albumului, se vor sarbatorii si  20 de ani de activitate Negura Bunget, dar si 10 ani de la lansarea albumului „OM”.

Biletele pentru showul Negura Bunget se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, IQ BOX, reteaua de magazine Say Shop – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara),  dar si in ziua concertului la intrare.

Preturile biletelor sunt:

Earlybird (primele 50 de bilete) – 30 de lei
Presale – 35 de lei
La intrare, in ziua concertului, biletul va costa 40 de lei.

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.