Alte stiri

Negura Bunget: programul concertului de lansare a albumului “ZI”

Negura Bunget - Lansare album "ZI"

Negura Bunget va sustine concertul de lansare  a noului album “ZI” in Bucuresti, la club Fabrica, in data de 24 Septembrie” . Evenimentul are dubla semnificatie, odata cu lansarea albumului, se vor sarbatorii si  20 de ani de activitate Negura Bunget, dar si 10 ani de la lansarea albumului “OM”.

Invitati in turneul european sunt canadienii de la Ossific, iar pentru concertul din Bucuresti sunt invitati trupa Cadavrul din Constanta, Eternal Fire din Bucuresti si Inbreed Aborted Divinity (IAD) din Timisoara.

Program va fi urmatorul:

Acces public: 19:00
IAD – 19:30 – 20:00
Eternal Fire – 20:20 – 20:50
Cadavrul – 21:50 – 21:40
Ossific – 22:00 – 22:40
Negura Bunget – 23:00 – 00:30

Biletele pentru showul Negura Bunget se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, IQ BOX, reteaua de magazine Say Shop – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara),  dar si in ziua concertului la intrare.

Preturile biletelor sunt:

Earlybird (primele 50 de bilete) – 30 de lei
Presale – 35 de lei
La intrare, in ziua concertului, biletul va costa 40 de lei.

  • Continut
5
Sending
User Review
0 (0 votes)

Adauga un comentariu

Apasa pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.